webhallen oneplus 6t all you want to know
Home » webhallen oneplus 6t all you want to know
Tech

webhallen oneplus 6t all you want to know

webhallen oneplus 6t

Med OnePlus 6 får du:
*Design helt i glas med Corning® Gorilla® Glass 5
6,28 tum Full Optic AMOLED-bildskärm med ett bildförhållande på 19:9
*Qualcomm® Snapdragon™ 845-processor med Octa-Core (upp till 2,8 GHz)
*Upp till 8 GB RAM och 256 GB lagringsutrymme.
*System med dubbel bakre kamera: Kamera med 16 megapixel och f/1.7-bländare, med stöd från en kamera med 20 megapixel
*Face Unlock: En av de snabbaste ansiktsidentifieringsteknikerna på marknaden
*Dash Charge – en dags kraft på en halvtimme
*OxygenOS baserat på Android 8.1
*OnePlus unika aviseringsreglage låter dig växla enkelt mellan ljud av, vibration och ringa
*OnePlus 6 finns i tre färger med glasdesign: Midnight Black, Mirror Black and Silk White
Snabb och smidig
OnePlus 6 är vår snabbaste telefon hittills. Enheten har kraftfulla Qualcomm Snapdragon 845, som utnyttjar den ökade kraften och effektiviteten från Qualcomms senaste chipset. Tillsammans med Adreno 630 GPU har OnePlus 6 tillräckligt med kraft för att vara smidigare än någonsin tidigare.
Hastigheten som du behöver i en smarttelefon kommer inte bara från rå bearbetningskraft. Det handlar om hur vi ska använda denna hastighet för att göra livet enklare. Genom en kombination av intelligent programvara och kraftfull maskinvara kan vi garantera en prestanda som håller samma höga hastighet som livet.
Med upp till 8 GB LPDDR4X RAM kan du köra ett stort antal appar samtidigt utan att märka en enda sekunds fördröjning och enkelt växla mellan dem.
I den verkliga världen betyder det att du kan fånga de där unika momenten i ditt liv på ett ögonblick med kameran. Om du är en gamer vet du hur frustrerande det är med ett lågt antal bildrutor och fördröjning, och hur vissa telefoner blir långsamma med tiden – vi har arbetat med att garantera att OnePlus 6 är lika snabb om ett år som den är just nu.
Kamera
OnePlus 6 dubbla kamera har en huvudkamera på 16 MP, och stöd av en sekundär kamera på 20 MP. Men en bländare på f/1.7 har huvudkameran på 16 MP förstärkts med en 19 % större sensor och OIS för utomstående prestanda i många olika förhållanden, inklusive svagt ljus.
Smart Capture
Vår Smart Capture-programvara arbetar tyst i bakgrunden med att förbättra tydligheten i dina foton. Beroende på miljön och tidpunkten på dagen, väljer Smart Capture vilken funktion som ska användas för att optimera dina foton för maximal tydlighet.
Med Advanced HDR, vår förbättrade algoritm för High Dynamic Range, framhäver OnePlus 6 skuggor och förbättrar ljuset i dina foton.
Porträttläge
Kort efter start blir Porträttläge tillgängligt både på främre och bakre kameran. OnePlus 6 främre kamera använder en ny AI-algoritm och kan applicera effekter med fältdjup i dina selfies.
Nyligen tillagda bokeh-effekter, inklusive cirklar, hjärtan och stjärnor ger dig olika möjligheter för att anpassa dina porträtt efter din stil.
Video
OnePlus 6 fångar 4K-video i upp till 60 bildrutor per sekund. Elektronisk bildstabilisering kompenserar för skakiga rörelser medan du spelar in.
Med OnePlus 6 introducerar vi super slow motion-läget, som kan spela in video i hög definition på upp till 480 bildrutor per sekund. Super slow motion-läget betyder att du kan spela in åtgärder bildram per bildram med otrolig detaljrikedom.
OnePlus 6 kommer även med en videoredigerare i enheten, så att du kan beskära och filtrera videoklipp, inklusive lägga till slow motion, uppspelning bakåt och slingeffekter.
Utformning
Driven av en önskan att leverera en produkt som inte bara är naturlig att använda utan även enastående visuellt, har vi gjort en del djärva designval under utvecklingen av OnePlus 6.
OnePlus 6 är den första OnePlus-enheten med en kropp helt i glas. På grund av Corning Gorilla Glass 5 styrka och hur vi kan arbeta med den avseende design har vi använt den på både fram- och baksidan av enheten och format den med svaga kurvor för att skapa en kontinuerlig look och känsla.
Fler än 40 steg krävs för att förvandla originalglaset till OnePlus 6 vackra design. Horizon Line, ett klassiskt kännetecken för OnePlus design, markerar kurvorna på OnePlus 6 kropp med en kontinuerlig hård linje runt telefonens kant.
För OnePlus 6 fokuserade vi på att skapa en telefon som är vattentät för vardaglig användning, t.ex. i regn och oavsiktliga fall i en vattenpöl, hellre än för extrema scenarier.
Bildskärm
När OnePlus 6 designades var vårt mål att skapa så mycket skärm som möjligt utan att äventyra den främre kameran, samtalskvaliteten och en bekväm formfaktor. 6,28 tum Full Optic AMOLED 19:9-bildskärmen, vår största hittills, erbjuder ett förhållande mellan skärm och kropp på 84 %, samtidigt som en liknande formfaktor som på OnePlus 5T behålls.
Face Unlock
Förutom vår snabba fingeravtryckssensor, som låser upp OnePlus 6 på under 0,2 sekunder, har vi utvecklat Face Unlock så att användarna kan låsa upp telefonen genom att bara titta på enheten.
Face Unlock är en av de snabbaste på Android-marknaden och använder över 100 identifieringspunkter för att låsa upp OnePlus 6 på ett säkert sätt.
Bildskärmen måste vara på för att du ska kunna använda Face Unlock. (Inställningar > Säkerhet och fingeravtryck > Inställning för ansiktsupplåsning)
Tips och tricks 
Läsläge – I Läsläget använder OnePlus 6 kartläggning med gråskala samtidigt som blått ljus filtreras ut för att ge en läsupplevelse som liknar en e-läsare. Vidare justerar enheten skärmens skärpa och ljusstyrka med hjälp av information från omgivningssensorn. Läsläge kan slås på och av manuellt eller så kan det ställas in för att aktiveras i favoritprogram. (Inställningar > Bildskärm > Läsläge)
Expanderad skärmdump – Tryck på knappen expandera när du tar en skärmdump så börjar skärmen automatiskt att bläddra ner och sparar allt på sidan tills du pekar på skärmen. (Ta en skärmdump > Tryck på rektangelikonen > Tryck på skärmen för att sluta bläddra)
Skärmdump med tre fingrar: Dra med tre fingrar för att ta en skärmdump. (Aktivera: Inställningar > Gester > Skärmdump med tre fingrar)
Appskåp – Kräver lösenord eller fingeravtryck för att komma åt datakänsliga appar av ditt val (Inställningar > Säkerhet och fingeravtryck > Appskåp)
Mörkt tema – Ändra menyerna och applådorna till svart (Inställningar > Bildskärm > Tema)
Slå av skärmen med gester – Hantera enkelt några av de vanligaste funktionerna i telefonen utan att låsa upp skärmen.
Dubbelpeka för att väcka: peka på skärmen två gånger för att väcka enheten.
Musikkontroll: rita || med två fingrar för att spela eller pausa musik. Rita < eller > för föregående eller nästa spår
Rita bokstäverna O, V, S, M och W kan aktivera tilldelade appar eller funktioner som ficklampan
Dubbelt Sim-kort
Stöd för dubbla nano-SIM-kort, dubbel standby (DSDS) låter dig växla mellan stödda nätverk snabbt och enkelt.
Bluetooth 5.0
Bluetooth 5.0 betyder dubbel överföringshastighet, större anslutningsområde och högre datakapacitet – allt med en lägre strömförbrukningshastighet.
Specifikationer
Mått
155,7*75,4*7,75 mm
Vikt
177 g
Material
Glas
Färger
Mirror Black
Midnight Black
Silk White
Operativsystem
OxygenOS baserat på Android™ 8.1 Oreo
CPU
Qualcomm Snapdragon™ 845 (Octa-Core, 10 nm, upp till 2,8 GHz)
GPU
Adreno 630
RAM
6 GB/8 GB LPDDR4X
Lagring
64 GB/128 GB/256 GB UFS 2.1 2-LANE
Sensorer
Fingeravtryck, hall, accelerometer, gyroskop, närhet, sensor för omgivande ljus, elektronisk kompass, sensorpunkt
Portar
USB 2.0, Type-C, stöd för USB-ljud
Dual nano-SIM-fack
3,5 mm ljuduttag
Batteri
3 300 mAh (går inte att ta bort)
Dash-laddning (5 V 4 A)
Knappar
Navigeringsstöd på skärmen, strömknapp, volymjusterare, aviseringsreglage
Ljud
Högtalare på nedre delen
Dirac HD Sound®
Dirac Power Sound®

webhallen oneplus 6t

webhallen oneplus 6t, oneplus 6t sverige, oneplus sverige, one plus 6t, oneplus 6t specs, oneplus 6t release, oneplus 6t price, oneplus 6t pris, oneplus 6t limited edition, oneplus 6t release date, mate 20 pro, oneplus 6t event, oneplus 6t ultimate limited edition, oneplus ultimate limited edition,

ADS